Menu

Diensten

Ook buiten kantooruren verzekerd zijn een van een snel en deskundig advies voor schadeherstel van uw auto? Bel dan direct Alarmcentrale Nederland. Wij werken uitsluitend buiten kantooruren en met de feestdagen; u hoeft dus niet te wachten om een melding van uw autoschade te maken, wij brengen u in contact met een bij ons aangesloten erkend schadebedrijf. U belt ons van maandag tot en met vrijdag van 17.30 tot 07.30 uur.  In het weekend en tijdens feestdagen kunt u ons 24 uur per dag benaderen. 

Voordelen Alarmcentrale Nederland

  • Buiten kantooruren en op feestdagen in te schakelen.
  • Snel en vakkundige meldservice voor ieder type autoschade.
  • Rechtstreeks contact met autoschadebedrijven bij u in de buurt.
  • Klantvriendelijk gekwalificeerd team.
  • Wij helpen u meteen met advies over het afhandelen van de schade, zoals het regelen van sleephulp en bijv. het invullen van schadeformulieren 

Autoschadeherstel buiten kantoortijden

Autoschade komt altijd onverwacht en vooral ongelegen. Zeker als u morgen de auto nodig hebt of snel weer met uw bus op pad wilt. Daarom bieden we een exclusieve schademeldservice, waarbij we juist ’s avonds, in het weekend en de feestdagen bereikbaar zijn, het schadebedrijf is direct op de hoogte en kan voor u het verzekerings /taxatie en reparatieproces in gang zetten.

Erkende autoschadeherstelbedrijven

Alarmcentrale Nederland werkt samen met een groot aantal erkende autoschadeherstelbedrijven. Na de melding zoeken we contact met het bedrijf en zorgen dat u door hen de eerstvolgende werkdag benaderd wordt. Mocht uw auto weggesleept zijn dan hoeft u alleen aan de berger het adres van het gekozen bedrijf door te geven, zij zullen de auto inplannen voor doortransport. Mocht u vervangend vervoer wensen dan krijgt u dit nadat uw auto bij het schadebedrijf is aangekomen.