Menu

Over ons

Hoe werkt Alarmcentrale Nederland? 

Alarmcentrale Nederland is een meldcentrale die werkt voor diverse autoschadebedrijven door heel Nederland. Door jarenlange ervaring binnen de autoschadebranche en voertuigberging zijn wij gespecialiseerd in het bijstaan van klanten met autoschade. 

Omdat Alarmcentrale Nederland juist buiten kantoortijden, in het weekend en feestdagen opneemt vergroot het de service en bereikbaarheid van de aangesloten bedrijven. Zo kunnen klanten met autoschade op ieder uur van de dag terecht en direct verder worden geholpen zonder dat men door gaat bellen naar andere bedrijven.

Wat kunt u van Alarmcentrale Nederland verwachten?

  • Alarmcentrale Nederland neemt altijd op met uw bedrijfsnaam
  • Aansluiting direct geregeld met 1 telefoontje
  • Voordelig abonnement met vaste scherpe all-in prijs per maand, per filiaal.
  • Abonnement is met inachtneming van 1 maand opzegtermijn simpel te stoppen
  • Efficiënte service; de alarmcentrale neemt alleen contact op als een vervolg nodig is of indien acute hulp geboden moet worden.
  • Snelle communicatie, korte lijnen
  • Geen onnodige rapportages, alleen relevante informatie word gemaild 
  • De centrale werkt met een deskundig team met ervaring in het omgaan met mensen die net een vervelende ervaring hebben gehad. Voor veel mensen is hun auto een kostbaar bezit en weten ze niet wat nu te doen. Uw klanten worden direct gerustgesteld en worden door ons geadviseerd welke vervolgstappen op dat moment zullen leiden tot een vlot herstel of een veilige thuiskomst d.m.v bijvoorbeeld het verslepen van het voertuig via de verzekering of het verkrijgen van een taxi.
  • Fleetowners en leasebedrijven eisen voor hun klanten 24 uurs bereikbaarheid ,wij zorgen dat u daar direct aan voldoet. 

Als schadebedrijf aansluiten bij Alarmcentrale Nederland? 

Erkende autoschadebedrijven abonneren zich voordelig op de service van Alarmcentrale Nederland. We rekenen een vaste lage prijs per kalendermaand per filiaal. Hierin is alles geregeld; van het afhandelen van klantgesprekken tot de registraties en doormeldingen naar uw bedrijf. Overzichtelijk, want zo wordt ook de bijbehorende administratie efficiënt geregeld. 

Een abonnement bij Alarmcentrale Nederland is zo geregeld

Onnodige uitgebreide facturen of rapportages over ieder binnengekomen mailtje of telefoontje ontvangt u dus niet. U ontvangt alleen mail als een vervolgactie nodig is of als u ergens van op de hoogte moet worden gehouden. Een abonnement bij Alarmcentrale Nederland is zo geregeld; na aanmelding ontvangt u een apart telefoonnummer, waarmee uw bedrijf in verbinding staat met de meldcentrale. Het enige wat u verder hoeft te doen is het doorgeven van tenminste 1 contactpersoon die in geval van nood gebeld kan worden en het inprogrammeren van het door ons verstrekte nummer. Nog dezelfde dag kan dan gebruik worden gemaakt van de alarmservice. 

Samen zorgen wij voor 24 uurs bereikbaarheid

Alarm Centrale Nederland is ontstaan uit het bijna 11 jaar geleden opgerichte Telefoon Service Kennemerland, met onze nieuwe naam hebben wij ervoor gekozen om ons specifiek te richten op bedrijven in de automotive branche. Wij houden ons niet bezig met telefonische verkoop, maar richten ons alleen op de bereikbaarheid van uw bedrijf, u doet dit tijdens kantoortijden en wij daarbuiten. Samen zorgen wij dus voor uw 24 uurs bereikbaarheid en zorgen we ervoor dat uw toekomstige klanten niet verder gaan bellen naar uw concurrent, maar hun voertuig bij u onderbrengen.